У току изградња 102 паркинг места у Булевару Зорана Ђинђића и проширење коловоза


naslovJedneVesti
09.10.2024

Екипе Службе за грађевинску оперативу континуирано раде на проширењу коловоза Булевара Зорана Ђинђића и изградњи додатних капацитета намењених паркирању возила у овој новобеоградској саобраћајници.

У току је изградња паркинга на потезу од Улице омладинских бригада до Улице народних хероја.  Грађевинске бригаде тренутно изводе радове на оивичењу и припреми подлоге на новом паркинг простору, након чега следи асфалтирање. Ускоро ће суграђанима на овој деоници бити на располагању 51 ново паркинг место.

На овој деоници претходно је извршено проширење коловоза сужењем постојећег разделног острва. Тиме је омогућено успостављање три уместо две саобраћајне траке, а трећа трака је већ у употреби.

Радовима на ископу подлоге, грађевинска оператива „Београд пута“ је у суботу 05. октобра, започела радове на изградњи још једног новог паркинга у Булевару Зорана Ђинђића. Реч је о деоници између Улице народних хероја и Студентске. На овој локацији биће урађено још 51 паркинг место.

Следе потом припремни радови на проширењу коловоза ове деонице ради додавања треће саобраћајне траке.

По завршетку радова на ове две деонице у смеру ка Улици Тошин бунар, следе радови на проширењу коловоза у супротном смеру - ка Улици Милентија Поповића. 





ПРЕТРАГА ВЕСТИ
Текст:
Датум:

09.10.2024.
Екипе Службе за грађевинску оперативу континуирано раде на проширењу коловоза Булевара Зорана Ђинђића и изградњи додатних капацитета намењених
02.10.2024.
Екипе Службе за грађевинску оперативу раде на проширењу пакринга и санацији коловоза и постојећих површина намењених паркирању у зони аутобуске
25.09.2024.
Одељење за одржавање мостова завршава данас постављање заштитне ограде у разделном острву у Булевару кнеза Александра Карађорђевића на Савском
ПРИЈАВИТЕ ПРОБЛЕМ
Проблем на градским улицама можете пријавити путем телефонског центра: 11011
детаљније
Е-РАЧУН
Слање еРачуна представља први корак ка стварању модерног предузећа
детаљније
АРХИВА ДОКУМЕНАТА
Комплетна архива докумената ЈКП "Београд пут", Београд.
детаљније
ТЕНДЕРИ
Списак расписаних тендера са архивом ЈКП "Београд пут", Београд.
детаљније