Екипе ЈКП „Београд пут“ изводе радове у Дечанској улици, на делу од уласка у Теразијски тунел до Улице булевар деспота Стефана, ГО Стари град. Радови се изводе на основу решења Секретаријата за саобраћај, а у оквиру прве фазе пројекта за унапређење нивоа услуге на раскрсници улица Дечанске и Македонске код Дома омладине Београда, уз промене у начину вођења пешачких токова у Булевару деспота Стефана, од Скадарске преко Улице браће Југовић до Дома омладине.

Радови у Дечанској су започети 26.09.2020.године и извођени су викендом и радним данима у ноћним сменама, како би што мање ометали редовно функционисање саобраћаја. Радови су се изводили уз заузеће десне коловозне траке посматрано од Македонске улице ка Теразијском тунелу.

До сада су завршени припремни радови на нивелацији ивичњака у зони раскрснице и „отварање“ нове саобраћајне траке за скретање у Теразијски тунел.

Наставак радова је планиран за петак 9.октобар. Од вечерас у 22 часа до понедељка, 12.октобра у 4 сата предвиђена је потпуна обуставу саобраћаја на делу од Теразијског тунела до Булевара деспота Стефана, јер је планирана замена асфалтних слојева у пуном профилу.

назад на вести