Вести Београд пута

Новости из наше фирме

Укупно вести: 53

У склопу редовног одржавања ЈКП „Београд пут“ наставља радове на прилазном путу за аеродром „Никола Тесла Београд“ са припадајућим прилазним саобраћајницама. Због радова на уливно – изливним рампама н..

Прочитај више...

Зимска служба овогодишњу сезону започела је 12.новембра због суснежице и снега који је пао у вишим деловима града и пада температуре. Званично, зимска сезона почиње 15.новембра и траје до 31.марта 2017.године.
У суботу, 19...

Прочитај више...

Екипе Службе за грађевинску оперативу ЈКП „Београд пут“ започеле су 10. октобра радове у Улици патријарха Димитрија у општини Раковица. У овиру радова на техничком регулисању, по налогу Секретаријата за саобраћа..

Прочитај више...

Екипе Службе за грађевинску оперативу ЈКП „Београд пут“ изводе радове на редовном одржавању у Булевару војводе Мишића од 26.јула до 2.августа. Радови се изводе од Улице Косте Главинића до Руске и подељени су у две ..

Прочитај више...

Радови у Улици цара Лазара у самом центру Београда улазе у завршну фазу. Предузећа која су постављала инсталације завршила су своје радове, тако да су екипе Службе за грађевинску оперативу ЈКП “Београд пут” асфалтирале коловоз и припремиле део између улица Вука Караџића и Ускочке, за даље радове. Асфалтирањем је постављена подлога за уградњу гранитних плоча, које је започело у понедељак 22.фебруара и трајаће до краја марта, уколико временски услови дозволе. Почетком априла ће нови део пешачке зоне бити отворен за коришћењe.

Број пријава

Сарадници